Telefoon: +32 (0)478 695 740 | Reserveer online

Vaakgestelde vragen

Vaak gestelde vragen omtrent het huren van een ladderlift

Hieronder kan u een antwoord vinden op enkele veel gestelde vragen bij de huur van een ladderlift of verhuislift. Indien u nog een andere vraag heeft, of er is iets niet helemaal duidelijk is, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Is een ladderlift of verhuislift veilig?

Verhuizen met een ladderlift is de meest veilige manier om te verhuizen. Met onze ladderliften verhuizen we je inboedel zonder moeite, de kans op ongevallen is onbestaande. Geen gekneusde vingers, rugklachten of gevaarlijke situaties op een trap of trapenhal. Verhuizen met een ladder-lift is ook de veilgste oplossing voor uw inboedel.

Verhuis vlot, zonder schade en tegen de beste prijs met onze verhuisliften.

Waarom is het verhuizen met een ladderlift of verhuislift voordeliger?

Met een ladderlift verhuis je veel vlotter en met minder werknemers. Omdat je veel sneller verhuisnst bespaar je zeer snel kosten voor werkkrachten. De kans op beschadigingen is trouwe nihil, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Bestaan er ook verhuisliften die je binnen kan gebruiken?

We beschikken over een demonteerbare verhuisliften. De elektrische ladderliften kan je gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen, maar ook binnen naar bv een mezzanine of balkon. Met deze ladderlift kan je door een standaard deur opening.

Wat is het maximum gewicht dat een ladder lift of verhuislift kan dragen?

Onze ladderliften kunnen tot 300kg dragen. Dat zijn bijvoorbeeld 2 amerikaanse koelkasten, een piano, uw platencollectie,…

Kan je een ladderlift huren voor de eerste verdieping?

Uiteraard kan u onze ladderliften gebruike vanaf de eerste verdieping. Verhuis vlot uw salon of nieuwe koelkast naar de eerste .

Moet ik de ladderlift zelf bedienen?

Neen, op het afgesproken tijdstip komt onze chauffeur bij u langs.

De ervaren chauffeur zal de ladderlift onmiddelijk vlot en optimaal opstellen. Zo kan u dadelijk beginnen met het verhuizen. Dit garandeert een vlotte en veilige verhuis.De chauffeur zal de ladderlift bedienen en aanwijzingen geven om de inboedel snel en veilig te verhuizen met de ladderlift.

Na afloop zorgt onze chauffeur voor het demonteren van de ladderlift.

Moet ik zelf zorgen voor een parkeerverbod zodat de ladderlift ruimte heeft om te parkeren?

Omdat de wetgeving verschilt per gemeente vragen we aan de huurder om zelf — indien nodig — een parkeerverbod te regelen.

Voorzie voldoende ruimte (15m) zodat onze chauffeur voldoende plaats heeft om de ladderlift op stellen. Voorzie indien nodig ook extra ruimte voor een vrachtwagen om alles direct in- of uit te laden.

Een verhuislift is de Eenvoudigste|Snelste|Goedkoopste|Veiligste manier om te verhuizen

Liftexpress stelt voor uw verhuis ladderliften van de eerste verdieping tot de 22ste verdieping met een capaciteit van 300Kg ter beschikking.Met onze professionele service is uw verhuis zo geregeld! Ons ervaren team staat steeds voor u klaar in heel belgië + franse- en nederlandse grensstreek!